Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Novice in utrinki


 

 


Zimsko letovanje v Kranjski Gori 2024
5. 3. 2024

Zimsko letovanje v Kranjski Gori 2024

Zima se počasi poslavlja od nas, pa vendar ima letos dolgi rep. Kot vsako leto, smo se tudi letos odpravili na zimsko letovanje v Kranjsko Goro. Zaradi visokih zunanjih temperatur, so se bele strmine pred našimi očmi spreminjale v zelene, zato smo zimske aktivnosti prilagodili vremenu in sanke ter smuči zamenjali za pohodne čevlje. Sprehodili smo se do jezera Jasna, kjer smo opazovali jate račk, ki so čofotale v ledeno mrzli vodi. Tudi Belopeška jezera v Italiji so nas očarala s svojo turkizno vodo in mirno krajino, ki se razprostira v okolici. Pokukali smo tudi v Planico, kjer so priprave, na zaključek letošnje skakalne sezone, v polnem teku. Preživeli smo prijetne počitniške dni, polne zabave, petja, dobre hrane, nepozabnih doživetij in veselega razpoloženja.
Preberi več
Sveta maša z gospodom Martinom golobom
28. 2. 2024

Sveta maša z gospodom Martinom golobom

V sredo, 28.2.2024, je na Grmovju potekala sv. maša, ki jo je vodil g. župnik Martin Golob v sodelovanju z g. župnikom Jankom Gigala. Sv. maša je potekala v prijetnem vzdušju in z velikim številom stanovalcev. G. Golob nam je ob zanimivi pridigi in pripovedovanju šal pričaral prijetno dopoldne. Želeli bi si, da nas obišče še večkrat.
Preberi več
VALENTINOV PLES 2024
14. 2. 2024

VALENTINOV PLES 2024

Valentinovo, dan zaljubljencev... V Domu Nine Pokorn vsako leto priredimo Valentinov ples. Tudi letos smo plesali, širili ljubezen in dobro voljo, okrog vratu pa smo si nadeli rdeča srca, kot simbol ljubezni in prijateljstva. Naši kuharji pa so nas za povrh pocartali še s sladkim presenečenjem. Saj veste: LJUBEZEN GRE SKOZI ŽELODEC...
Preberi več
Pustno rajanje na Grmovju
13. 2. 2024

Pustno rajanje na Grmovju

Kličemo pomlad, preganjamo zimo... Čeprav nam zima letos ni natrosila prav veliko snega, smo svoje pustno delo vzeli zares in se na pustni torek, kot se za ta dan spodobi, odeli v prav posebne kostume in oprave. Pri pustnem rajanju so se nam pridružili tudi stanovalci in zaposleni dislociranih bivalnih enot ter otroci vrtca Trje in učenci POŠ Trje, skupaj smo zaplesali, zapeli in se posladkali z domačimi krofi. Hvala vsem, bilo je enkratno!😆
Preberi več
Novoletni ples 2023
27. 12. 2023

Novoletni ples 2023

Tudi letos smo ob zaključku leta pripravili tradicionalni grmovski novoletni ples.
Preberi več
Slavnostni zajtrk
8. 12. 2023

Slavnostni zajtrk

V petek, 8.12.2023, je na Grmovju potekal Slavnostni hotelski zajtrk - jutranje kulinarično razvajanje za vse naše stanovalce. Ekipa grmovskih kuharjev je pripravila vrhunski večhodni zajtrk in že na vse zgodaj zjutraj poskrbela za dobro voljo in pozitivno energijo za cel dan.
Preberi več
Božični bazar
7. 12. 2023

Božični bazar

V četrtek, 7.12.2023, smo pod našim kozolcem pripravili tradicionalni božični bazar. Dišalo je po domačih dobrotah, božičnem čaju in slastnih piškotih. Vsako leto se od poletja do zime pripravljamo ter pridno izdelujemo različne uporabne in okrasne izdelke. Ponosni na dobro opravljeno delo se z veseljem predstavimo širši lokalni skupnosti in se veselimo obiska.
Preberi več
Obisk Miklavža v DVC Žalec
6. 12. 2023

Obisk Miklavža v DVC Žalec

V sredo, 6.12.2023, je bil v DVC Žalec prav poseben dan. Miklavževa zgodba z našima prostovoljcema Stanko in Janezom, slavnostno kosilo izpod rok šefa kuhinje Branka Šušteriča in pomočnice Natalije Fijavž ter za "češnjico na torti" nas je obiskal še Miklavž v spremstvu prijaznih parkeljnev s polnim košom daril.
Preberi več
FITKO
27. 11. 2023

FITKO

Tudi letos smo izvedli projekt FITKO, s katerim smo začeli 3. oktobra in zaključili 27. novembra. Sodelovalo je 32 stanovalcev, ki so pokazali veliko mero vztrajnosti in motivacije ter z rednim obiskovanjem treningov uspešno dosegli svoje cilje. Prehodili smo čudovito pot okoli Škalskega jezera, izvedli športne igre in za zaključek obiskali še Konjeniški center Celje, kjer so nas lepo pogostili in nam predstavili njihov center. Plesali smo, se zabavali, telovadili, se sproščali, krepili telo in duha... Več o tem pa povedo naše fotografije😊
Preberi več
Ogled tekmovanja v umetnostnem drsanju Skate Celje
17. 11. 2023

Ogled tekmovanja v umetnostnem drsanju Skate Celje

V petek, 17.11.2023, smo se udeležili mednarodnega tekmovanja v umetnostnem drsanju Skate Celje, ki je potekalo od 16. - 19.11.2023, na drsališču v Mestnem parku Celje. Na tekmovanju je tekmovalo preko 300 tekmovalcev iz 24 držav. Za nastopajoče so naši stanovalci z navdušenjem navijali in jih spodbujali.
Preberi več