Show menu

Novice in utrinki

 

Spoštovani svojci, prijatelji in znanci!

 

Utrip v Domu poteka sedaj že po ustaljenih tirih. Stanovalci se počutijo dobro in  veliko časa preživijo zunaj na zraku.

Vsi zaposleni se trudimo za dosledno spoštovanje ukrepov. Tudi vas dragi svojci, prijatelji in znanci ponovno prosimo, da ste dolžni upoštevati splošna navodila ravnanja za preprečevanje širjenja okužbe  (razkuževanje, higiena kašlja, ustrezna razdalja,…) in morate v času obiska in gibanja na območju Doma obvezno nositi svojo zaščitno obrazno masko. V primeru neupoštevanja navodil, v prihodnje obiskov, žal ne bo mogoče izvesti.

Vsem, ki dosledno spoštujete ukrepe, se še posebej lepo zahvaljujemo in si prav z vsemi, želimo dobrega sodelovanja tudi v prihodnje!

 

 

 

                                                                                      

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor

 

21. 2. 2023

Pustna povorka na Grmovju

Dovolj je bilo zime, čas je za pomlad. Na Grmovju je potekal pustni dan, tradicionalni pustni torek in kot se za ta dan spodobi, je bilo dogajanje v našem domu še posebej norčavo, veselo in igrivo. Kot vsako leto, so stanovalci tudi tokrat skupaj z zaposlenimi pripravili skupinske maske s katerimi so se predstavili vsem zbranim. Pridružili so se nam tudi stanovalci in zaposleni dislociranih bivalnih enot ter otroci vrtca Trje in učenci POŠ Trje , ki so poskrbeli za pravo pustno rajanje ter skupaj s stanovalci in zaposlenimi tudi zaplesali. Še posebej pa je potrebno pohvaliti zaposlene v naši kuhinji, ki so posebej za ta dogodek spekli slastne krofe, po katerih je dišalo daleč naokoli. Hvala vsem, bilo je enkratno!
Preberi več
14. 2. 2023

Valentinov ples 2023

Ko se poslavlja zima in se pripravlja pomlad, se veselimo Valentinovega. Vsako leto že tradicionaln priredimo Valentinov ples, na katerem se zavrtimo ob romantični glasbi. Ples smo nadgradili z izdelavo unikatnih voščil, kamor so stanovalci zapisali lepe misli, ki so ogrela srca njihovim "valentinčkom"…
Preberi več
7. 2. 2023

Prešernov dan na Grmovju

Tudi v našem domu smo obeležili slovenski kulturni praznik, Prešernov dan. Na ta način smo se spomnili našega največjega pesnika, dr. Franceta Prešerna, pomena slovenskega jezika, kulture in poezije. Stanovalci so pripravili kratko dramatizacijo Prešernove poezije in nas z besedo in gibom popeljali v čase Prešerna in njegovih sodobnikov.
Preberi več
3. 2. 2023

Obletnica bivalne enote Dobrna

Stanovalci bivalne enote Dobrna - Pod lipco, so v petek, 3.2.2023, obeležili svojo 7. obletnico. Ob tem so jih, med drugim, obiskali tudi bivši stanovalci, se skupaj podružili in obudili čudovite spomine.
Preberi več
2. 2. 2023

Gledališka predstava

V četrtek, 2.2.2023, so si lahko naši stanovalci v prostorih Doma ogledali predstavo “Zvezdica zaspanka”, v izvedbi gledališke skupine Pika na i, v režiji ge. Tanje Kastelic. Vsi prisotni so zelo uživali. Najlepša zahvala vsem nastopajočim.
Preberi več
29. 12. 2022

Novoletni ples na Grmovju

Med božičem in novim letom v našem domu že tradicionalno organiziramo novoletni ples za naše stanovalce, kjer se jim pridružimo tudi zaposleni, da skupaj zaplešemo, zapojemo in se poveselimo.
Preberi več
29. 12. 2022

Certifikat Zdravju prijazna organizacija

V četrtek, 29.12.2022, nas je doletela posebna čast, saj smo prejeli Zlati certifikat za izvajanje celovitega programa zdravja in gibanja na delovnem mestu ter tako postali Zdravju prijazna organizacija. Certifikat nam je podelila Športna unija Slovenije - sprejeli smo ga s ponosom in hvaležnostjo.
Preberi več
23. 12. 2022

Vse dobro v prihajajočem letu!

Vse dobro v prihajajočem letu!
Preberi več
23. 12. 2022

Obisk Božička!

Božiček je tudi letos v spremstvu pevskega zbora zaposlenih obiskal in obdaril stanovalce našega doma, DVC Žalec ter bivalne enote. S srčnimi željami ter spodbudnimi besedami je zvabil nasmeh na lica naših stanovalcev.
Preberi več
23. 12. 2022

Svečano kosilo DVC Žalec

V petek, 23.12.2022, je v DVC Žalec potekalo posebno svečano kosilo za naše uporabnike. Naša prostovoljca, ga. Stanka in g. Janez pa sta poskrbela za prijetno, s petjem obarvano vzdušje.
Preberi več