Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Previous
Next
Z ljubeznijo do sočloveka.
S skrbjo za kakovost bivanja.
S pogledom na lepote narave.
Z ljubeznijo do sočloveka.
S skrbjo za kakovost bivanja.
S pogledom na lepote narave.

Novice in dogodki

23.04.2024

Vseslovensko petje s srci

Vseslovensko petje s srci je dogodek, ki povezuje Slovence in Slovenke skozi pesem in krepi slovensko kulturo. Odločili smo se, da se temu dogodku pridružimo tudi zaposleni in stanovalci Doma Nine Pokorn Grmovje. Tako je tudi v našem Domu, 23.4.2024, odmevala melodija slovenskih ljudskih pesmi, ki smo jih prepevali prav vsi, ob odlični spremljavi našega prostovoljca, Francija Podbrežnika. Občutki, ki jih prebudijo takšni trenutki, nas opominjajo na lepoto in moč naše dediščine, ki nas združuje v pesmi in duhu. Ohranimo tradicijo živo!

Preberite več >>

08.04.2024

15. Dan za spremembe

V soboto, 6.4.2024, smo se v Domu Nine Pokorn Grmovje pridružili vseslovenski prostovoljski akciji 15. Dan za spremembe. Po ujmi lanskega leta smo izgubili kar nekaj dreves okoli našega Doma, zato smo se odločili posaditi 3 nova, da pomagamo naravi povrniti to, kar je izgubila. Sodelovanje v akciji je bilo posebno doživetje, naše novo zasajene lipe pa že ustvarjajo prijetno in zeleno okolje.

Preberite več >>

31.03.2024

Vesele velikonočne praznike!

Velika noč, praznik veselja in upanja. Čas prebujanja in novega življenja, ko se ozremo drug proti drugemu in se v sočutju do sočloveka, ljubezni in razumevanju veselimo novega dne. Blagoslovljene velikonočne praznike vam želi direktor dr. Tomaž Lenart s sodelavci

Preberite več >>