Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Previous
Next
Z ljubeznijo do sočloveka.
S skrbjo za kakovost bivanja.
S pogledom na lepote narave.
Z ljubeznijo do sočloveka.
S skrbjo za kakovost bivanja.
S pogledom na lepote narave.

Novice in dogodki

15.09.2023

Obisk gasilcev iz Gasilske zveze Žalec

Obisk gasilcev iz Gasilske zveze Žalec
V petek, 15.9.2023, so nas v Domu Nine Pokorn Grmovje obiskali gasilci iz Gasilske zveze Žalec, natančneje iz Prostovoljnega gasilskega društva Velika Pirešica. K nam so se oglasili z namenom, da predstavijo delo gasilske zveze Žalec in nas povabijo k sodelovanju na velikem dogodku, ki ga pripravljajo v mesecu oktobru. Gasilska zveza Žalec s ponosom in vso odgovornostjo organizira XVIII. Kongres Gasilske zveze Slovenije, ki bo potekal v naši občini Žalec, 6. in 7. oktobra 2023. V okviru tega kongresa potekajo različni spremljevalni dogodki, kjer se gasilci predstavijo in promovirajo svoje prostovoljne aktivnosti. Z veseljem smo sprejeli njihovo ponudbo, jih povabili na druženje z nami. Na srečanju so predstavili potek kongresa ter za nas pripravili kratko izobraževalno delavnico z namenom preprečevanja požarov in požarne preventive. Veseli smo bili obiska gasilcev v paradnih oblekah, brez nezgod in ognja. Gorela pa so naša srca, saj smo jim hvaležni za junaško in nesebično delo, ki ga opravljajo... NA POMOČ!

Preberite več >>

14.09.2023

Turnir v igranju šnopsa

Turnir v igranju šnopsa
Danes smo v našem Domu organizirali turnir v igranju šnopsa. Med seboj so se pomerili stanovalci in zaposleni ter se borili za naslov prvaka. Vzdušje je bilo prijateljsko, vendar še vedno polno tekmovalnega duha, saj so najboljše čakale bogate nagrade.

Preberite več >>

13.09.2023

Izlet v Vitanje in obisk Centra Noordung

Izlet v Vitanje in obisk Centra Noordung
Odpravili smo se v Vitanje, kjer smo obiskali Center Noordung. Skozi voden ogled smo spoznali slovenskega astronavta Hermana Potočnika Noordunga, doživeli misterioznost vesolja in raziskali Luno, Mars ter ostale planete in bili izredno fascinirani nad kozmično razsežnostjo. Izlet smo zaključili ob slastni ledeni kavi in odlični družbi.

Preberite več >>