Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Previous
Next
Z ljubeznijo do sočloveka.
S skrbjo za kakovost bivanja.
S pogledom na lepote narave.
Z ljubeznijo do sočloveka.
S skrbjo za kakovost bivanja.
S pogledom na lepote narave.

Novice in dogodki

27.11.2023

FITKO

FITKO
Tudi letos smo izvedli projekt FITKO, s katerim smo začeli 3. oktobra in zaključili 27. novembra. Sodelovalo je 32 stanovalcev, ki so pokazali veliko mero vztrajnosti in motivacije ter z rednim obiskovanjem treningov uspešno dosegli svoje cilje. Prehodili smo čudovito pot okoli Škalskega jezera, izvedli športne igre in za zaključek obiskali še Konjeniški center Celje, kjer so nas lepo pogostili in nam predstavili njihov center. Plesali smo, se zabavali, telovadili, se sproščali, krepili telo in duha... Več o tem pa povedo naše fotografije😊

Preberite več >>

10.11.2023

X. likovna kolonija Impoljca

X. likovna kolonija Impoljca
V petek, 10.11.2023, je potekala X. likovna kolonija, ki jo je organiziralo DUO Impoljca, tokrat v prostorih DU Brežica. Likovno ustvarjanje blagodejno vpliva na človeka. Letošnja kolonija je temeljila na ustvarjanju iz odpadnih materialov. Preko prepletanja različnih barvnih niti so se tudi med udeleženci spletle prijetne in tople vezi. Odpadni materiali so se izkazali kot zelo uporaben in navdihujoč motiv za realizacijo najrazličnejših idej. Vsako leto se z veseljem odzovemo na povabilo DUO Impoljca in vedno znova odkrivamo nove talente v likovnem izražanju.

Preberite več >>

26.10.2023

Kostanjev piknik 2023

Kostanjev piknik 2023
Letošnja jesen kar kliče po sprehodu v gozd in nabiranju gozdnih sadežev, zato smo tudi mi vzeli pot pod noge in se odpravili v lov za kostanjem. V četrtek, 26.10.2023, smo izkoristili sončno vreme in si pripravili piknik, kjer je zadišalo po pečenem kostanju in pečenih jabolkih. Za povrh pa so nas s svojim glasbenim presenečenjem razveselili člani skupine Trio Adijo, ki deluje pod okriljem prostovoljca Franca Podbrežnika!

Preberite več >>