Previous
Next
Z ljubeznijo do sočloveka.
S skrbjo za kakovost bivanja.
S pogledom na lepote narave.
Z ljubeznijo do sočloveka.
S skrbjo za kakovost bivanja.
S pogledom na lepote narave.

Novice in dogodki

20.05.2022

POMLADNI IZLET NA BREZJE

Petkovo sončno jutro smo izkoristili za prijeten izlet. ☀️ Pot nas je vodila do Marijinega svetišča na Brezjah. ⛪️ Udeležili smo se svete maše na prostem, obiskali baziliko Marije Pomagaj, nekateri pa so si kupili tudi spominke. 💛 Seveda brez dobre kave in okusnega sladoleda ni slo. ☕️ 😉 Preživeli smo prijeten dan, poln miru in spokoja.

Preberite več >>

18.05.2022

ŠPORTNO DRUŽABNE IGRE

Sreda, 18.5.2022, je bil vroč, sončen dan, ravno pravšnji za športno družabne igre, ki so potekale na igrišču našega Doma. Sodelovalo je 7 ekip, osrednja nit tekmovanja pa je bila “Potepanje po Sloveniji” tako, da je bilo naše druženje zabavno in poučno. Preko različnih iger smo spoznavali znamenitosti naše prelepe dežele Slovenije. Ekipe so se pomerile v šestih različnih športno - šaljivih igrah. Vsi sodelujoči smo bili zmagovalci in ekipe so prejele priznanja ter majhno sladko pozornost. V kuhinji pa so poskrbeli za pijačo in prijetno ohladitev.

Preberite več >>

13.05.2022

OBVESTILO - OBISKI 13.5.2022

OBVESTILO - OBISKI, 13.05.2022 Spoštovani svojci in prijatelji stanovalcev Doma Nine Pokorn Grmovje! Vlada je v skladu s priporočili strokovne svetovalne skupine sprejela dne 12.05.2022 odlok, po katerem pogoja PCT ni več treba izpolnjevati uporabnikom in obiskovalcem bolnišnic in socialno varstvenih zavodov. Sporočamo vam, da se pogoj prebolevnosti, cepljenja oziroma testiranja (PCT) ukinja v Domu Nine Pokorn Grmovje.

Preberite več >>