Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Novice in utrinki - 2018


 

 


Obisk Božička v domu
27. 12. 2018

Obisk Božička v domu

Želimo vam srečen božič, želimo vam srečen božič, želimo vam srečen božič, v novem letu pa mir. S temi takti iz pesmi in še z mnogimi drugimi znanimi božično novoletnimi melodijami smo 21.12.2018 pevski zbor zaposlenih spremljali Božička po enotah in marsikomu privabili nasmeh na obraz in toplino v srce.
Preberi več
27. 12. 2018

Obisk Božička po bivalnih enotah

Bivalne enote je obiskal Božiček in angelski pevski zbor Jingle bels, jingle bels, spet so prazniki. V srcih mir, na licih smeh……..
Preberi več
TETKA JESEN 16.10.2018
16. 11. 2018

TETKA JESEN 16.10.2018

Marsikdo se ob besedi jesen spomni na dež, meglo in turobno vreme.
Preberi več
Dan duševnega zdravja
14. 11. 2018

Dan duševnega zdravja

Svetovni dan duševnega zdravja, ki ga vsako leto obeležujemo 10. oktobra, poudarja pomen sodelovanja in povezovanja vseh v prizadevanjih za preprečevanje, prepoznavanje in zdravljenje duševnih težav in motenj ter krepitev dobrega duševnega zdravja vseh prebivalcev, letos pa v ospredje postavlja otroke in mladostnike.
Preberi več
Glasbeni večer
5. 10. 2018

Glasbeni večer

»Iz glasbe prihaja čar, ob katerem se morajo upokojiti vse skrbi in vse bolečine srca.« (William Shakespeare)
Preberi več
Izlet na Brezje
24. 9. 2018

Izlet na Brezje

Ko na Pernovem zvon zazvoni, si vsak od nas na Brezje želi.
Preberi več
Letovanje v Savudriji
16. 8. 2018

Letovanje v Savudriji

Letošnje leto nas je pot ponesla zopet v sosednjo hrvaško, letovali smo v prostorih Zatišja d.o.o. v Savudriji.
Preberi več
Dan odprtih vrat - GRMOVJE POJE IN PLEŠE
23. 5. 2018

Dan odprtih vrat - GRMOVJE POJE IN PLEŠE

V sredo, dne 23. 5. 2018 smo v Domu Nine Pokorn Grmovje priredili dan odprtih vrat. Dogodek uvrščamo v okvir Tedna vseživljenjskega učenja in Galiških dni...
Preberi več
25. 4. 2018

POKAŽI KAJ ZNAŠ

Letošnje pomladne dni smo si popestrili s simpatičnim dogodkom z imenom POKAŽI KAJ ZNAŠ. Že samo ime nam pove, da so se nam stanovalci predstavili z različnimi sposobnostmi in znanjem. Tako smo slišali pravi rap v izvedbi dveh naših stanovalcev, potem smo spoznali, da imamo med nami pravi citrarko, ki nas je presenetila s svojim talentom in pobožala s prijaznim zvokom citer. Tudi pevski talenti so prišli na svoj račun. Glasbeno plesno dopoldne smo preživeli v prijetnem vzdušju in netekmovalnem duhu. Važno je sodelovati, ne zmagati.
Preberi več
11. 4. 2018

SREČANJE ŽOGA BANDOV

Srečanje žoga bendov Napočil je dan ″ D”, naše prvo sodelovanje na srečanju žoga bendov. 11.4. ob 8.00 uri zjutraj smo se odpeljali proti Koroški. Polni pričakovanj smo vstopili v družbeni dom na Prevaljah, kjer je potekalo že 4. Srečanje žoga bendov splošnih in posebnih socialno varstvenih zavodov. Dvorana je bila polna pisanih žog, nasmejanih obrazov in pozitivne energije. Po otvoritvenem nagovoru gospe direktorice doma Na Fari, ki je bila to leto organizator dogodka se je začelo zares. Bili smo priče neverjetnim koreografijam in čudovitem izboru glasbe. Predstavilo se je kar 12 žoga bendov iz vse Slovenije. Stanovalci so zelo uživali v samem programu. Najbolj se jim je vtisnil v spomin nastop žoga benda zaposlenih organizatorjev. Pripravili so pravi spektakel! Z lepimi vtisi smo se vrnili domov in se veselimo spet naslednjega srečanja.
Preberi več