Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

15. Dan za spremembe

8. 4. 2024
V soboto, 6.4.2024, smo se v Domu Nine Pokorn Grmovje pridružili vseslovenski prostovoljski akciji 15. Dan za spremembe. 
Lansko leto smo zaradi ujme utrpeli izgubo nekaterih dreves okoli našega Doma. Zato smo se odločili, da bomo skupaj zavihali rokave in zasadili 3 nova drevesa, ki bodo pomagala pri obnovitvi okolice ter ji vrnila njen naravni ritem in raznolikost.
S to majhno gesto smo želeli poudariti pomen trajnostnega razvoja ter spodbuditi spoštovanje do narave. Naše novo zasajene lipe bodo ne le krasile našo okolico, temveč tudi prispevale k ustvarjanju prijetnega in zelenega okolja za vse nas.
Sodelovanje v tej akciji je bilo res posebno doživetje. Vsi smo se združili in pokazali, kako lahko skupaj prispevamo k lepšemu in boljšemu jutri. Poleg tega pa smo se na koncu še posladkali s šmornom, kar je le še dodalo čar našemu druženju.
Dan za spremembe nas spomni, da je prostovoljstvo tista zlata lopata, s katero gradimo boljše skupnosti in ustvarjamo trajne spremembe. Hvala vsem, ki ste se pridružili in pokazali svojo solidarnost in dobro voljo. Skupaj zmoremo več! 💚🌳