Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Novice in utrinki - Marec 2024


 

 


Vesele velikonočne praznike!
31. 3. 2024

Vesele velikonočne praznike!

Velika noč, praznik veselja in upanja. Čas prebujanja in novega življenja, ko se ozremo drug proti drugemu in se v sočutju do sočloveka, ljubezni in razumevanju veselimo novega dne. Blagoslovljene velikonočne praznike vam želi direktor dr. Tomaž Lenart s sodelavci
Preberi več
21.3.2024 Pozdrav pomladi
21. 3. 2024

21.3.2024 Pozdrav pomladi

Vigred je prišla... Stanovalci in zaposleni DNPG smo se odločili, da jo pozdravimo v tekmovalnem in družabnem duhu. Med seboj smo se pomerili v različnih, zabavnih igrah, nabirali smo čisto "prave" spomladanske cvetlice, zaplesali ob dobri glasbi in se za zaključek še posladkali s posebnimi palačinkami, ki smo jih poimenovali Sladki grmovski cekinčki! Dobrodošla pomlad.
Preberi več
11. 3. 2024

Pohorska komedija A je kir ke riku

V ponedeljek, 11.3.2024 , je bilo na Grmovju še posebej veselo, saj so se nam na predvajanju pohorske komedije A JE KIR KE RIKU pridružili režiser filma in glavne igralke. Z navdušenjem in velikim zanimanjem smo se prepustili pristni pohorščini in se nasmejali do ušes po grmovsko. Film nas je več kot pozitivno presenetil, v nas zbudil sproščeno in veselo vzdušje. Po končanem filmu smo s filmskimi ustvarjalci pokramljali in izvedeli še marsikatero komično podrobnost iz njihovega ustvarjalnega dnevnika. Celotni ekipi ustvarjalcev filma čestitamo za uspešno produkcijo in jim želimo še veliko kreativnih uspehov v sedmi umetnosti.
Preberi več
Zimsko letovanje v Kranjski Gori 2024
5. 3. 2024

Zimsko letovanje v Kranjski Gori 2024

Zima se počasi poslavlja od nas, pa vendar ima letos dolgi rep. Kot vsako leto, smo se tudi letos odpravili na zimsko letovanje v Kranjsko Goro. Zaradi visokih zunanjih temperatur, so se bele strmine pred našimi očmi spreminjale v zelene, zato smo zimske aktivnosti prilagodili vremenu in sanke ter smuči zamenjali za pohodne čevlje. Sprehodili smo se do jezera Jasna, kjer smo opazovali jate račk, ki so čofotale v ledeno mrzli vodi. Tudi Belopeška jezera v Italiji so nas očarala s svojo turkizno vodo in mirno krajino, ki se razprostira v okolici. Pokukali smo tudi v Planico, kjer so priprave, na zaključek letošnje skakalne sezone, v polnem teku. Preživeli smo prijetne počitniške dni, polne zabave, petja, dobre hrane, nepozabnih doživetij in veselega razpoloženja.
Preberi več