Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Novice in utrinki - November 2023


 

 


FITKO
27. 11. 2023

FITKO

Tudi letos smo izvedli projekt FITKO, s katerim smo začeli 3. oktobra in zaključili 27. novembra. Sodelovalo je 32 stanovalcev, ki so pokazali veliko mero vztrajnosti in motivacije ter z rednim obiskovanjem treningov uspešno dosegli svoje cilje. Prehodili smo čudovito pot okoli Škalskega jezera, izvedli športne igre in za zaključek obiskali še Konjeniški center Celje, kjer so nas lepo pogostili in nam predstavili njihov center. Plesali smo, se zabavali, telovadili, se sproščali, krepili telo in duha... Več o tem pa povedo naše fotografije😊
Preberi več
Ogled tekmovanja v umetnostnem drsanju Skate Celje
17. 11. 2023

Ogled tekmovanja v umetnostnem drsanju Skate Celje

V petek, 17.11.2023, smo se udeležili mednarodnega tekmovanja v umetnostnem drsanju Skate Celje, ki je potekalo od 16. - 19.11.2023, na drsališču v Mestnem parku Celje. Na tekmovanju je tekmovalo preko 300 tekmovalcev iz 24 držav. Za nastopajoče so naši stanovalci z navdušenjem navijali in jih spodbujali.
Preberi več
X. likovna kolonija Impoljca
10. 11. 2023

X. likovna kolonija Impoljca

V petek, 10.11.2023, je potekala X. likovna kolonija, ki jo je organiziralo DUO Impoljca, tokrat v prostorih DU Brežica. Likovno ustvarjanje blagodejno vpliva na človeka. Letošnja kolonija je temeljila na ustvarjanju iz odpadnih materialov. Preko prepletanja različnih barvnih niti so se tudi med udeleženci spletle prijetne in tople vezi. Odpadni materiali so se izkazali kot zelo uporaben in navdihujoč motiv za realizacijo najrazličnejših idej. Vsako leto se z veseljem odzovemo na povabilo DUO Impoljca in vedno znova odkrivamo nove talente v likovnem izražanju.
Preberi več
2. obletnica DVC Žalec
5. 11. 2023

2. obletnica DVC Žalec

Mineva že 2. leto delovanja Dnevno varstvenega centra Žalec. Proslavili smo ga v sklopu srečanja s svojci in preživeli krasno dopoldne v soju kmečkih opravil ter prepevanju ljudskih pesmi. Vzdušje je bilo krasno!
Preberi več