Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

2. GRMOVSKA ENOLONČNICA - Svetovni dan duševnega zdravja

10. 10. 2023
10. oktober Svetovni dan duševnega zdravja, je dan, ki še posebej poudarja pomen sodelovanja in povezovanja vseh v prizadevanjih za preprečevanje, prepoznavanje in zdravljenje duševnih težav in motenj. V Domu Nine Pokorn Grmovje smo v okviru tega dne že drugo leto zapored priredili kuhanje GRMOVSKE ENOLONČNICE!
Našemu povabilu so se z veseljem odzvali Veseli Pruhovčani, gasilci (PGD Velika Pirešica), Športniki (Društvo upokojencev Velika Pirešica), Klepetulje (Društvo upokojencev Galicija) in Sončnice z Ozaro (Društvo Most Žalec v sodelovanju s člani Ozare Celje).
Z močnimi nasprotniki iz bližnje in daljne okolice so pogumno vrteli kuhalnico tudi ekipa stanovalcev DNPG pod imenom Tabaskoti in ekipa zaposlenih - Kuharčki.
Strokovna komisija je imela težko nalogo in na koncu podelila prehodni pokal ekipi Klepetulje! Po njihovem receptu se bo v našem Domu kuhala enolončnica vse do naslednje Grmovske enolončnice. 
Posebno nagrado so prejeli tudi Veseli Pruhovčani in sicer za najlepše okrašen delovni prostor!
Dopoldne smo zaključili v prijetnem vzdušju in stkali močne vezi ter si obljubili, da se naslednje leto ponovno srečamo.