Show menu

Novice in utrinki - Maj 2023

 

Spoštovani svojci, prijatelji in znanci!

 

Utrip v Domu poteka sedaj že po ustaljenih tirih. Stanovalci se počutijo dobro in  veliko časa preživijo zunaj na zraku.

Vsi zaposleni se trudimo za dosledno spoštovanje ukrepov. Tudi vas dragi svojci, prijatelji in znanci ponovno prosimo, da ste dolžni upoštevati splošna navodila ravnanja za preprečevanje širjenja okužbe  (razkuževanje, higiena kašlja, ustrezna razdalja,…) in morate v času obiska in gibanja na območju Doma obvezno nositi svojo zaščitno obrazno masko. V primeru neupoštevanja navodil, v prihodnje obiskov, žal ne bo mogoče izvesti.

Vsem, ki dosledno spoštujete ukrepe, se še posebej lepo zahvaljujemo in si prav z vsemi, želimo dobrega sodelovanja tudi v prihodnje!

 

 

 

                                                                                      

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor

 

24. 5. 2023

Parada učenja 2023

V sredo, 24.5. smo se v okviru Tednov vseživljenjskega učenja udeležili Parade učenja, ki jo vsako leto organizira Ljudska univerza UPI Žalec. Tudi letos smo se udeleženci zbrali na pokriti žalski tržnici, kjer je bilo vzdušje, kljub dežju, veselo in prijetno.
Preberi več
18. 5. 2023

Izlet na Brezje 2023

V četrtek, 18.5.2023, smo se odpravili na izlet na Brezje. Obiskali smo Baziliko Marije Pomagaj in se udeležili svete maše. V bližnji restavraciji smo napolnili moči z odličnim kosilom in nato krenili še proti Radovljici. Ogledali smo si Glavni trg in si pred Linhartovo hišo privoščili sladoled in kavico. Domov smo se vrnili v poznih popoldanskih urah in z novimi lepimi spomini na poln dan, ki smo ga preživeli na gorenjskem.
Preberi več
17. 5. 2023

Koncert TRIO ADIJO

V sredo, 17.5.2023, smo se prepustili melodijam raznolikih pesmi, ki so zazvenele z odra našega doma. Za glasbeno doživetje so ponovno poskrbeli člani skupine TRIO ADIJO v zasedbi prostovoljca Franca Podbrežnika ter Monike Doberšek in Brine Bogataj. Vsem znane zimzelene melodije očarajo s svojimi poetičnimi besedili, določeni stanovalci pa so v poskočnih ritmih tudi zaplesali.
Preberi več