Show menu

Novice in utrinki - April 2023

 

Spoštovani svojci, prijatelji in znanci!

 

Utrip v Domu poteka sedaj že po ustaljenih tirih. Stanovalci se počutijo dobro in  veliko časa preživijo zunaj na zraku.

Vsi zaposleni se trudimo za dosledno spoštovanje ukrepov. Tudi vas dragi svojci, prijatelji in znanci ponovno prosimo, da ste dolžni upoštevati splošna navodila ravnanja za preprečevanje širjenja okužbe  (razkuževanje, higiena kašlja, ustrezna razdalja,…) in morate v času obiska in gibanja na območju Doma obvezno nositi svojo zaščitno obrazno masko. V primeru neupoštevanja navodil, v prihodnje obiskov, žal ne bo mogoče izvesti.

Vsem, ki dosledno spoštujete ukrepe, se še posebej lepo zahvaljujemo in si prav z vsemi, želimo dobrega sodelovanja tudi v prihodnje!

 

 

 

                                                                                      

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor

 

18. 4. 2023

Nastop DUO MIDVA

V našem domu sta nastopila DUO MIDVA, Martin in IRENA, ki sta s svojim petjem in glasbenih ustvarjanjem našim stanovalcem popestrila popoldne. Med nas sta prinesla koš energije in veselja, stanovalcem so zaigrala srca ob ritmu harmonike in narodnozabavne glasbe. Skupaj s stanovalci sta zapela, zaigrala in tudi zaplesala nekaj starih uspešnic. Iskreno se jima zahvaljujemo za ustvarjeno dobro vzdušje, pozitivno energijo in nastop.
Preberi več
15. 4. 2023

DAN ZA SPReMeMBe 15.APRIL, 2023

V soboto, 15.4.2023, je bil drugačen dan, t. i. "Dan za spremembe", v sklopu vseslovenske prostovoljske akcije, ki jo organizira Slovenska filantropija v sodelovanju z različnimi akterji. Z namenom prostovoljskega prispevka k soustvarjanju skupnosti smo se povezali s Hišo Sadeži družbe Žalec, društvom Most Žalec, Koronarnim klubom Žalec, Društvom prijateljev mladine Žalec in Centrom za krepitev zdravja Žalec . V Dnevno varstvenem centru Žalec smo pripravili srečanje, kjer smo krepili medsebojne odnose, spodbujali udeležence k aktivnemu pristopu v lokalni skupnosti, širili spoštovanje in prispevali k sodelovanju različnih društev in organizacij. ZA(ČUTIMO) DOBRO je bila rdeča nit našega druženja in povezovanja. Bilo je lepo, veselimo se naslednjega dneva za spremembe.
Preberi več
14. 4. 2023

OBVESTILO 13.4 2023

Spoštovani svojci in prijatelji stanovalcev Doma Nine Pokorn Grmovje! Obveščamo vas, da smo prejeli obvestilo s strani Ministrstva za zdravje o prenehanju veljavnosti Odredbe o začasnih ukrepih na področju organizacije in opravljanja zdravstvene dejavnosti zaradi obvladovanja nalezljive bolezni Covid-19. Spodbuja se čim višja stopnja normalizacije življenja in uporaba zaščitne maske ni več potrebna. Ob prihodu na obisk, pa vas še vedno prosimo, da se oglasite na recepcijo in vpišete v knjigo obiskov. Veselimo se vašega obiska in vas lepo pozdravljamo! S spoštovanjem, dr. Tomaž Lenart, direktor
Preberi več
6. 4. 2023

~Velikonočno voščilo~

Velika noč - praznik veselja, upanja in življenja! Naj bo odeta v mir in trenutke, ki krepijo naše medsebojno zaupanje, življenjski pogum in vero v prihodnost! Obilo blagoslova v teh prazničnih dneh, vam želi, dr. Tomaž Lenart s sodelavci.
Preberi več
5. 4. 2023

Medgeneracijsko srečanje z učenci POŠ Trje

Medgeneracijska srečanja so v našem domu izredno lepo sprejeta in otroci iz POŠ Trje, ki smo jih gostili tokrat, so v našo hišo prinesli veliko veselja, smeha in otroške vedrine. Skupaj smo razvijali svoje ročne spretnosti in kreativnost, izdelovali smo velikonočne zajčke...
Preberi več