Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Novice in utrinki - Februar 2023


 

 


Pustna povorka na Grmovju
21. 2. 2023

Pustna povorka na Grmovju

Dovolj je bilo zime, čas je za pomlad. Na Grmovju je potekal pustni dan, tradicionalni pustni torek in kot se za ta dan spodobi, je bilo dogajanje v našem domu še posebej norčavo, veselo in igrivo. Kot vsako leto, so stanovalci tudi tokrat skupaj z zaposlenimi pripravili skupinske maske s katerimi so se predstavili vsem zbranim. Pridružili so se nam tudi stanovalci in zaposleni dislociranih bivalnih enot ter otroci vrtca Trje in učenci POŠ Trje , ki so poskrbeli za pravo pustno rajanje ter skupaj s stanovalci in zaposlenimi tudi zaplesali. Še posebej pa je potrebno pohvaliti zaposlene v naši kuhinji, ki so posebej za ta dogodek spekli slastne krofe, po katerih je dišalo daleč naokoli. Hvala vsem, bilo je enkratno!
Preberi več
Valentinov ples 2023
14. 2. 2023

Valentinov ples 2023

Ko se poslavlja zima in se pripravlja pomlad, se veselimo Valentinovega. Vsako leto že tradicionaln priredimo Valentinov ples, na katerem se zavrtimo ob romantični glasbi. Ples smo nadgradili z izdelavo unikatnih voščil, kamor so stanovalci zapisali lepe misli, ki so ogrela srca njihovim "valentinčkom"…
Preberi več
Prešernov dan na Grmovju
7. 2. 2023

Prešernov dan na Grmovju

Tudi v našem domu smo obeležili slovenski kulturni praznik, Prešernov dan. Na ta način smo se spomnili našega največjega pesnika, dr. Franceta Prešerna, pomena slovenskega jezika, kulture in poezije. Stanovalci so pripravili kratko dramatizacijo Prešernove poezije in nas z besedo in gibom popeljali v čase Prešerna in njegovih sodobnikov.
Preberi več
Obletnica bivalne enote Dobrna
3. 2. 2023

Obletnica bivalne enote Dobrna

Stanovalci bivalne enote Dobrna - Pod lipco, so v petek, 3.2.2023, obeležili svojo 7. obletnico. Ob tem so jih, med drugim, obiskali tudi bivši stanovalci, se skupaj podružili in obudili čudovite spomine.
Preberi več
Gledališka predstava
2. 2. 2023

Gledališka predstava

V četrtek, 2.2.2023, so si lahko naši stanovalci v prostorih Doma ogledali predstavo “Zvezdica zaspanka”, v izvedbi gledališke skupine Pika na i, v režiji ge. Tanje Kastelic. Vsi prisotni so zelo uživali. Najlepša zahvala vsem nastopajočim.
Preberi več