Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Obiski v APRILU

11. 4. 2022

Spoštovani svojci in prijatelji stanovalcev Doma Nine Pokorn Grmovje!

 

 

Obveščamo vas, da se v Domu Nine Pokorn Grmovje na enotah še vedno soočamo s posameznimi okužbami tako pri stanovalcih kot tudi pri zaposlenih. Prosimo vas, da pred izvedbo obiska pokličete na enoto, kjer biva vaš svojec in se dogovorite glede obiska (še posebej pomembno za tiste stanovalce, kjer smo vas v kratkem obvestili o okužbi in je mogoče še potrebna izolacija).

 

Obiski v Domu in dislociranih enotah potekajo vse dni v tednu od 9.00- 18.00 ure, kjer morate  obiskovalci še naprej izpolnjevati pogoj PCT.

Potrebno je priložiti eno od sledečih dokazil:

  • DOKAZILO o prebolevnosti, ki ni starejše od 180 dni;
  • DOKAZILO o cepljenju;
  • DOKAZILO o negativnem rezultatu testa HAG, ki ni starejši od 48 ur;
  • DOKAZILO o negativnem rezultatu testa PCR, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa.

Za izpolnitev pogoja testirani se šteje tudi testiranje s  testom HAG, ki ga lahko opravite v Domu Nine Pokorn Grmovje. V tem primeru vas prosimo, da seboj prinesete osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Testiranje je mogoče vse dni v tednu, razen ob sobotah v dopoldanskem času.

 

Prosimo vas, da se ves čas obiska nosite pravilno nameščeno masko, vzdržujete medsebojno razdaljo in skrbite za razkuževanje rok.

 

Stanovalci izražajo želje tudi glede izhodov v domače okolje. Vsako željo bomo v dogovoru z vami individualno obravnavali.

 

V primeru najmanjših simptomov povezanih s covid-19 prosimo, da obisk preložite na kasnejši čas (velja tudi za cepljene in prebolevnike).

 

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo!

 

 

 

S spoštovanjem,

                     dr. Tomaž Lenart, direktor