Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Novice in utrinki - April 2022


 

 


OBVESTILO 27.4.2022
27. 4. 2022

OBVESTILO 27.4.2022

Spoštovani svojci in prijatelji stanovalcev Doma Nine Pokorn Grmovje! Obveščamo vas, da se v Domu ne soočamo več z okužbami in počasi se življenje normalizirala v stare tirnice. Stanovalci se počutijo dobro in so željni aktivnosti ter dogajanja v duhu bolj sproščenega vzdušja. Obiski v Domu in dislociranih enotah zaenkrat še ostajajo po ustaljenem protokolu, vse dni v tednu od 9.00- 18.00 ure, kjer morate obiskovalci še naprej izpolnjevati pogoj PCT. Za izpolnitev pogoja testirani se šteje tudi testiranje s testom HAG, ki ga lahko opravite v Domu Nine Pokorn Grmovje. V tem primeru vas prosimo, da seboj prinesete osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Testiranje je mogoče vse dni v tednu, razen ob sobotah v dopoldanskem času. Vse obiskovalce vljudno prosimo, da še naprej upoštevajo vse preventivne ukrepe, saj je ob vstopu v zavod še naprej obvezna uporaba zaščitne maske in higiena rok. Za vso strpnost, podporo se vam najlepše zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo! S spoštovanjem, dr. Tomaž Lenart, direktor
Preberi več
Velikonočno voščilo
15. 4. 2022

Velikonočno voščilo

Le veselje naj nam Velika noč prinaša, z njim pa razumevanje, ljubezen, složnost, mir! Lučka sreče, zadovoljstva v srcih nikdar naj ne ugaša. Naj bo vsem nam sočutja do človeka vir. Obilo blagoslova v teh prazničnih dneh vam želimo zaposleni Doma Nine Pokorn Grmovje in direktor dr. Tomaž Lenart .
Preberi več
11. 4. 2022

Obiski v APRILU

Spoštovani svojci in prijatelji stanovalcev Doma Nine Pokorn Grmovje! Obveščamo vas, da se v Domu Nine Pokorn Grmovje na enotah še vedno soočamo s posameznimi okužbami tako pri stanovalcih kot tudi pri zaposlenih. Prosimo vas, da pred izvedbo obiska pokličete na enoto, kjer biva vaš svojec in se dogovorite glede obiska (še posebej pomembno za tiste stanovalce, kjer smo vas v kratkem obvestili o okužbi in je mogoče še potrebna izolacija). Obiski v Domu in dislociranih enotah potekajo vse dni v tednu od 9.00- 18.00 ure, kjer morate obiskovalci še naprej izpolnjevati pogoj PCT.
Preberi več
10. 4. 2022

CVETNA NEDELJA V DNPG

Bliža se Velika noč, največji krščanski praznik, praznik veselja in upanja. Teden pred praznikom je navada, da v cerkev odnesemo butare na blagoslov. Tudi mi smo se, kljub koronskim časom, ki jih preživljamo, odločili, da se bomo blagoslova udeležili. Sami smo izdelali butare, material smo nabrali v naši prečudoviti okolici, butare okrasili z rožicami iz krep papirja in se na cvetno nedeljo odpravili v bližnjo Pernovsko cerkvico na blagoslov. Preživeli smo prijetno sončno dopoldne, v duši pomirjeni, zadovoljni in veseli, ter pripravljeni na praznovanje Velike noči.
Preberi več