Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Obiski v DNPG

12. 3. 2022

OBISKI V DOMU
 
Spoštovani svojci in prijatelji stanovalcev Doma Nine Pokorn Grmovje!
 
Dne 09.03.2022 smo bili s strani Ministrstva za zdravje seznanjeni s spremembami glede izvajanja začasnih ukrepov povezanih z izpolnjevanjem pogoja PCT.
Obiskovalci morate še naprej izpolnjevati pogoj PCT, zato vas prosimo, da se vsi obiskovalci, ki vstopate v Dom Nine Pokorn Grmovje zglasite na recepciji Doma, kjer bo zaposlena preverila pogoj PCT.
Navodila veljajo enako tudi v dislociranih bivalnih enotah, kjer se ob prihodu obrnite na zaposlenega v dislocirani enoti.
 
Potrebno je priložiti eno od sledečih dokazil:
DOKAZILO O PREBOLEVNOSTI, ki ni starejše od 180 dni;
DOKAZILO O CEPLJENJU;
DOKAZILO o negativnem rezultatu testa HAG, ki ni starejši od 48 ur;
DOKAZILO o negativnem rezultatu testa PCR, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa.
Za izpolnitev pogoja testirani se šteje tudi testiranje s testom HAG, ki ga lahko opravite v Domu Nine Pokorn Grmovje. V tem primeru vas prosimo, da seboj prinesete osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Testiranje je mogoče vse dni v tednu, razen ob sobotah v dopoldanskem času.
 
Prosimo vas, da ves čas obiska nosite pravilno nameščeno masko, vzdržujete ustrezno medsebojno razdaljo in skrbite za razkuževanje rok.
 
V primeru simptomov povezanih s covid-19 prosimo, da obisk preložite na kasnejši čas (velja tudi za cepljene in prebolevnike).
Po predhodnem individualnem dogovoru omogočamo tudi dopuste vaših bližnjih v domačem okolju ob izpolnjevanju PCT pogojev. Za vašo strpnost in podporo se vam že v naprej prijazno zahvaljujemo in vas toplo pozdravljamo.
S spoštovanjem, dr. Tomaž Lenart, direktor