Show menu

Novice in utrinki - Februar 2022

 

Spoštovani svojci, prijatelji in znanci!

 

Utrip v Domu poteka sedaj že po ustaljenih tirih. Stanovalci se počutijo dobro in  veliko časa preživijo zunaj na zraku.

Vsi zaposleni se trudimo za dosledno spoštovanje ukrepov. Tudi vas dragi svojci, prijatelji in znanci ponovno prosimo, da ste dolžni upoštevati splošna navodila ravnanja za preprečevanje širjenja okužbe  (razkuževanje, higiena kašlja, ustrezna razdalja,…) in morate v času obiska in gibanja na območju Doma obvezno nositi svojo zaščitno obrazno masko. V primeru neupoštevanja navodil, v prihodnje obiskov, žal ne bo mogoče izvesti.

Vsem, ki dosledno spoštujete ukrepe, se še posebej lepo zahvaljujemo in si prav z vsemi, želimo dobrega sodelovanja tudi v prihodnje!

 

 

 

                                                                                      

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor

 

21. 2. 2022

Obiski

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev! Ob umirjanju epidemije covida-19 se je vlada odločila za sproščanje omejitvenih ukrepov. Izpolnjevanje pogoja PCT pa še vedno ostaja v zdravstvu in socialnem varstvu. Od 21.02.2022 dalje obiski v Domu niso več omejeni in potekajo vse dni v tednu od 9.00-18.00 ure. Prosim vas, da se vsi obiskovalci, ki vstopate v Dom Nine Pokorn Grmovje zglasite na recepciji Doma, kjer bo zaposlena preverila pogoj PCT. Navodila veljajo enako tudi v dislociranih bivalnih enotah, zato vas prosimo, da se ob prihodu obrnete na zaposlenega v dislocirani enoti. Potrebno je priložiti eno od sledečih dokazil: DOKAZILO O PREBOLEVNOSTI, ki ni starejše od 180 dni; DOKAZILO O CEPLJENJU; DOKAZILO o negativnem rezultatu testa HAG, ki ni starejši od 48 ur; DOKAZILO o negativnem rezultatu testa PCR, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa. Prosimo vas, da na obisk prihajate resnično zdravi. Ves čas obiska je potrebno obvezno nositi masko, ki mora biti pravilno nameščena. Pomembno je, da si razkužujete roke in vzdržujete medsebojno razdaljo. Stanovalci izražajo želje tudi po izhodih v domače okolje. Vsako željo bomo individualno obravnavali. Za vaše sodelovanje in strpnost se vam najlepše zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo! S spoštovanjem, dr. Tomaž Lenart, direktor
Preberi več
14. 2. 2022

VALENTINOV PLES 2022

Valentinovo. Čas, ko so v središču pozornosti ljubezen, naklonjenost in pisana paleta prijetnih čustev, ki jih doživljamo v vseh medosebnih odnosih. Tisto, kar daje življenju smisel in pomen. Zaplesali smo Valentinov ples pred srčno hišico našega Doma ter drug drugemu podarili lepo misel in besedo. Sonce nas je razvajalo s svojimi žarki in nas popeljalo POMLADI naproti. "Vse, kar je v letu ptice, je v srcu človeka, ki ljubi." (R. Kerševan)
Preberi več