Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

OBISKI V DOMU

21. 1. 2022


Dragi svojci, prijatelji in znanci!

Obveščamo vas, da je ob zelo slabi epidemiološki sliki celotne Slovenije, virus žal ponovno našel pot tudi v naš Dom, kljub spoštovanju vseh preventivnih ukrepov. Soočamo se z okužbami, tako pri stanovalcih, kot pri zaposlenih. Obe stanovalki, kjer je bila potrjena okužba s Covid-19 smo nemudoma premestili v rdečo cono, kjer se počutita dobro in sta brez simptomov. Vzpostavili smo redni stik z epidemiološko službo NIJZ in vsemi pristojnimi institucijami in sledimo ukrepom opredeljenim v našem kriznem načrtu. O vseh posebnostih zdravstvenega stanja vašega svojca vas bomo obveščali individualno, kot že do sedaj.

Prosimo vas, če lahko pred obiskom kontaktirate zaposlene na enoti, kjer biva vaš svojec ali socialno službo. Obiske smo z današnjim dnem  24.01.2022 primorani omejiti na 15 MINUT IN NA ENO ZDRAVO ODRASLO OSEBO, ki izpolnjuje pogoj PCT. Prosimo vas, da na obisk prihajate le, če je to nujno potrebno in če ste prepričani, da ste zdravi.

Veseli bomo, v kolikor imate možnost, da se neposredno pred vsakim odhodom na obisk samotestirate ali opravite hitri test kljub temu, da izpolnjujete pogoj PCT.

Želimo vam vse dobro in vas prav lepo pozdravljamo!


S  spoštovanjem, 

dr. Tomaž Lenart, direktor

 

 

...