Show menu

Novice in utrinki - Januar 2022

 

Spoštovani svojci, prijatelji in znanci!

 

Utrip v Domu poteka sedaj že po ustaljenih tirih. Stanovalci se počutijo dobro in  veliko časa preživijo zunaj na zraku.

Vsi zaposleni se trudimo za dosledno spoštovanje ukrepov. Tudi vas dragi svojci, prijatelji in znanci ponovno prosimo, da ste dolžni upoštevati splošna navodila ravnanja za preprečevanje širjenja okužbe  (razkuževanje, higiena kašlja, ustrezna razdalja,…) in morate v času obiska in gibanja na območju Doma obvezno nositi svojo zaščitno obrazno masko. V primeru neupoštevanja navodil, v prihodnje obiskov, žal ne bo mogoče izvesti.

Vsem, ki dosledno spoštujete ukrepe, se še posebej lepo zahvaljujemo in si prav z vsemi, želimo dobrega sodelovanja tudi v prihodnje!

 

 

 

                                                                                      

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor

 

21. 1. 2022

OBISKI V DOMU

Dragi svojci, prijatelji in znanci! Obveščamo vas, da je ob zelo slabi epidemiološki sliki celotne Slovenije, virus žal ponovno našel pot tudi v naš Dom, kljub spoštovanju vseh preventivnih ukrepov. Soočamo se z okužbami, tako pri stanovalcih, kot pri zaposlenih. Obe stanovalki, kjer je bila potrjena okužba s Covid-19 smo nemudoma premestili v rdečo cono, kjer se počutita dobro in sta brez simptomov. Vzpostavili smo redni stik z epidemiološko službo NIJZ in vsemi pristojnimi institucijami in sledimo ukrepom opredeljenim v našem kriznem načrtu. O vseh posebnostih zdravstvenega stanja vašega svojca vas bomo obveščali individualno, kot že do sedaj. Prosimo vas, če lahko pred obiskom kontaktirate zaposlene na enoti, kjer biva vaš svojec ali socialno službo. Obiske smo z današnjim dnem 24.01.2022 primorani omejiti na 15 MINUT IN NA ENO ZDRAVO ODRASLO OSEBO, ki izpolnjuje pogoj PCT. Prosimo vas, da na obisk prihajate le, če je to nujno potrebno in če ste prepričani, da ste zdravi. Veseli bomo, v kolikor imate možnost, da se neposredno pred vsakim odhodom na obisk samotestirate ali opravite hitri test kljub temu, da izpolnjujete pogoj PCT. Želimo vam vse dobro in vas prav lepo pozdravljamo! S spoštovanjem, dr. Tomaž Lenart, direktor ...
Preberi več
7. 1. 2022

OBVESTILO GLEDE OBISKOV

Dragi svojci, prijatelji in znanci! Epidemiološke razmere se vsak dan slabšajo. Dne 06.01.2022 smo s strani Ministrstva za zdravje prejeli okrožnico. Obveščamo vas, da je obisk svojcev omejen na ENO ZDRAVO ODRASLO OSEBO, ki izpolnjuje pogoj PCT. Pomembno je, da dosledno upoštevamo preventivne ukrepe (nosimo masko, skrbimo za higieno rok in kašlja, upoštevamo varno medosebno razdaljo), v primeru slabega počutja oziroma bolezni pa ostanemo doma. V upanju, da vsi skupaj ostanemo zdravi, vas prav lepo pozdravljamo! S spoštovanjem, dr. Tomaž Lenart, direktor ...
Preberi več