Show menu

Novice in utrinki - Januar 2022

 

Spoštovani svojci, prijatelji in znanci!

 

Utrip v Domu poteka sedaj že po ustaljenih tirih. Stanovalci se počutijo dobro in  veliko časa preživijo zunaj na zraku.

Vsi zaposleni se trudimo za dosledno spoštovanje ukrepov. Tudi vas dragi svojci, prijatelji in znanci ponovno prosimo, da ste dolžni upoštevati splošna navodila ravnanja za preprečevanje širjenja okužbe  (razkuževanje, higiena kašlja, ustrezna razdalja,…) in morate v času obiska in gibanja na območju Doma obvezno nositi svojo zaščitno obrazno masko. V primeru neupoštevanja navodil, v prihodnje obiskov, žal ne bo mogoče izvesti.

Vsem, ki dosledno spoštujete ukrepe, se še posebej lepo zahvaljujemo in si prav z vsemi, želimo dobrega sodelovanja tudi v prihodnje!

 

 

 

                                                                                      

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor

 

21. 1. 2022

OBISKI V DOMU

Dragi svojci, prijatelji in znanci! Epidemiološka situacija v okolju je izjemno slaba. Vsled tega v Domu izvajamo vse potrebne ukrepe za preprečevanje in širjenje okužb. Veliko pozornosti namenjamo preventivnemu samotestiranju zaposlenih, da v primeru, če pride do okužbe, le-to pravočasno odkrijemo in je zaposleni še pravočasno umaknjen iz delavnega procesa. Stanovalci se počutijo dobro in vse aktivnosti izvajamo predvsem v individualni obliki oziroma skupinsko v obliki mehurčka na enoti. Obveščamo vas, da smo z današnjim dnem 21.01.2022 obiske časovno omejili na POL URE IN NA ENO ZDRAVO ODRASLO OSEBO, ki izpolnjuje pogoj PCT.
Preberi več
7. 1. 2022

OBVESTILO GLEDE OBISKOV

Dragi svojci, prijatelji in znanci! Epidemiološke razmere se vsak dan slabšajo. Dne 06.01.2022 smo s strani Ministrstva za zdravje prejeli okrožnico. Obveščamo vas, da je obisk svojcev omejen na ENO ZDRAVO ODRASLO OSEBO, ki izpolnjuje pogoj PCT. Pomembno je, da dosledno upoštevamo preventivne ukrepe (nosimo masko, skrbimo za higieno rok in kašlja, upoštevamo varno medosebno razdaljo), v primeru slabega počutja oziroma bolezni pa ostanemo doma. V upanju, da vsi skupaj ostanemo zdravi, vas prav lepo pozdravljamo! S spoštovanjem, dr. Tomaž Lenart, direktor ...
Preberi več