Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

VESELI DECEMBER V DNEVNO VARSTVENEM CENTRU ŽALEC

15. 12. 2021

Veseli december v Dnevno varstvenem centru Žalec

Komaj smo otvorili našo hišo in že je tu veseli december. Mesec, ki s sabo prinaša mir, toplino in nosi s sabo čaroben pridih. Tako smo ga obarvali tudi v DVC Žalec. Skozi cel mesec izvajamo tudi kreativne dejavnosti, na katerih ustvarjamo voščilnice, hiške iz modelirne mase in izdelujemo jaslice skupaj z gospodom direktorjem, ki mu je tovrstno ustvarjanje še posebno drago.

Čas si krajšamo z različnimi aktivnostmi, ki krepijo umske in fizične sposobnosti uporabnikov. Predvsem pa vsak dan namenimo veliki meri dobre volje, smeha in dobrega počutja. Vtisi uporabnikov so zelo dobri, tudi svojci nam sporočajo: » da so uporabniki ponovno oživeli«! To je potrditev, da dobro delamo.

Naš uvod v praznični konec leta smo kulinarično obarvali s slavnostnim kosilom, pod katerega se lahko podpiše sam šef kuhinje Doma Nine Pokorn Grmovje. Obiskal nas je tudi Sveti Miklavž z zvrhanim košem daril v družbi parklja. Naše aktivnosti pa se nadaljujejo v tem duhu še naprej, saj bomo priredili še božični bazar in srečanje svojcev. Zadnje dni v decembru pa pričakujemo še obisk Božička.

V novem letu si želimo še več iskric v očeh, spontanih nasmehov in stkati še trdnejše vezi z našimi uporabniki ter njihovimi svojci. Samo skupaj lahko ustvarimo najboljše!

Monika Doberšek,

vodja DVC Žalec