Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

OBVESTILO GLEDE OBISKOV!

17. 6. 2021

Dragi svojci, prijatelji in znanci!


Koronavirus je že večkrat pokazal, da je nepredvidljiv, zato kljub preklicu epidemije dne 15.06.2021 ostajajo v veljavi nekateri zaščitni ukrepi proti širitvi koronavirusa, ki imajo podlago v zakonu o nalezljivih boleznih.

V Domu še naprej sledimo vsem potrebnim ukrepom za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, zato je ob vstopu v zavod še naprej obvezna uporaba zaščitne maske in higiena rok. Prosimo vas, da se ob prihodu v Dom vedno vsi javite na recepciji Doma (razen obiskovalci bivalnih enot).

Na obisk lahko pridete vsak dan med 9.00 in 19.00 uro. Obisk časovno ni omejen. Obiski bodo potekali zunaj na prostem - v parku Doma.  Nepomični stanovalci pa bodo obiske sprejemali v sobah, ob upoštevanju vseh preventivnih ukrepov.

Stanovalci izražajo želje tudi po samostojnih izhodih (uporaba javnega prevoza) v domače okolje. Vsako željo bomo individualno obravnavali in pripravili oceno tveganja z doslednim upoštevanjem vseh navodil in ukrepov.

Veseli smo, da se je epidemiološka situacija izboljšala. Tako so za nami tudi že prva letovanja na morju, kjer so stanovalci neizmerno uživali in si napolnili baterije.

 

Tudi vam dragi svojci, prijatelji in znanci želimo lepe poletne dni in se veselimo srečanja z vami!

 

S spoštovanjem,

dr. Tomaž Lenart, direktor