Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Novice in utrinki - Junij 2021


 

 


Pozdrav poletju - Igre brez meja
24. 6. 2021

Pozdrav poletju - Igre brez meja

Pozdrav poletju! Igre brez meja! Komaj smo čakali poletje in doletel nas je vročinski val. 24.6.2021 smo v našem Domu navijali, ciljali v piramido, lovili ribe, iskali skrite predmete in prelivali vodo.
Preberi več
OBVESTILO GLEDE OBISKOV!
17. 6. 2021

OBVESTILO GLEDE OBISKOV!

Dragi svojci, prijatelji in znanci! Koronavirus je že večkrat pokazal, da je nepredvidljiv, zato kljub preklicu epidemije dne 15.06.2021 ostajajo v veljavi nekateri zaščitni ukrepi proti širitvi koronavirusa, ki imajo podlago v zakonu o nalezljivih boleznih.
Preberi več
11. 6. 2021

Izlet na Jelenov greben

Graščaki na Izletu na JELENOVEM grebenu Stanovalci enote GRAŠČAKI so se odpravili na poletni izlet. Pot jih je peljala v Podčetrtek, kjer so preživeli prijeten dan. Kaj in kako je bilo, pa je svoje misli in vtise zbrala naša stanovalka, udeleženka izleta VESNA BENDA.
Preberi več
4. 6. 2021

OTVORITEV SPROSTITVENEGA PARKA

Na lepo sončno dopoldne, v petek 4. junija, smo se zbrali v neposredni bližini doma, kjer smo otvorili novo pridobitev našega doma. To je sprostitveni park, ki smo ga poimenovali GAJ ŽIVLJENJA. Park je sestavljen iz treh betonskih otočkov, ki imajo z lesom obložene sedalne površine in umetelno zasajene zelene površine, kjer rastejo okrasne grmovnice in trajnice.
Preberi več