Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Obvestilo v zvezi z obiski!

4. 5. 2021

Dragi svojci, prijatelji in znanci!

 

Znan pregovor pravi, da brez snega ni zime, brez cvetja ni pomladi; tako tudi ni pravega veselja, če ga nimaš s kom deliti.

Naši stanovalci so še posebej veseli, če lahko svoje občutke, veselje podelijo z vami dragi svojci, prijatelji in znanci. Polepšate jim dan, ko si vzamete čas in pridete na obisk, kljub ukrepom in navodilom, ki se jih žal, še vedno moramo držati. In ne smemo pozabiti, da bodo ukrepi delovali le, če jih bomo vsi upoštevali.

Zato vas ponovno prosimo, da se ob prihodu v Dom vedno vsi javite na recepciji Doma (razen obiskovalci bivalnih enot), kjer vas bomo povprašali po vašem zdravstvenem stanju, izmerili telesno temperaturo, razkužili si boste roke in podpisali boste ustrezno izjavo. Kljub temu, da večina obiskov poteka zunaj na prostem, v parku, je še vedno obvezna uporaba zaščitne maske. Za obisk pri stanovalcih, ki niso preboleli koronavirusa ali bili cepljeni, pa je potrebna obvezna predhodna telefonska najava obiska na recepciji.

Čas hitro teče in že smo zakorakali v mesec maj, ko je dan zopet dolg, sonce bolj radodarno s svojo močjo in narava prebujena. V vsej svoji lepoti nas kar kliče, da preživimo čim več časa zunaj na prostem. Če se boste stanovalcem pridružili še sami, bo doživetje popolno.

 

Vam dragi svojci, prijatelji in znanci v tem pomladnem času prebujanja želimo, da ostanete zdravi.

Lepo vas pozdravljamo!

 

S spoštovanjem,

dr. Tomaž Lenart, direktor