Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Sproščanje ukrepov v Domu!

13. 4. 2021

Sproščanje ukrepov v Domu!


Z dnem 12.04.2021 je Vlada sprostila določene ukrepe. Kot ste verjetno izvedeli iz medijev, pa še vedno ostaja v veljavi omejitev prehajanja med statističnimi regijami in so določene izjeme, ko je prehajanje možno.

Sporočamo vam, da z dnem 13.4.2021 tudi v Domu Nine Pokorn Grmovje ni več potrebna predhodna najava obiska, razen za tiste stanovalce, ki se niso cepili oziroma preboleli okužbe. Na obiske lahko prihajate vse dni v tednu, od 9.30 do 18.00 ure. Prosimo vas, da se ob prihodu na obisk vedno javite na recepciji Doma (razen za obiskovalce bivalnih enot), kjer vas bomo povprašali po vašem zdravstvenem stanju, izmerili telesno temperaturo, razkužili si boste roke in podpisali boste ustrezno izjavo. Obiski časovno niso omejeni in bodo potekali zunaj na prostem in v primeru slabega vremena v kotičku dela recepcije. Obvezna je uporaba zaščitne maske. Tiste svojce, ki boste svoje najbližje obiskali v sobah, pa bomo zaščitili z ustrezno osebno varovalno opremo. Stanovalci lahko sami z upoštevanjem vseh preventivnih ukrepov opravijo manjše nakupe v bližnji trgovini, izhodi v domače okolje pa zaenkrat mogoči le v spremstvu naj bližnjih.  

7. aprila obeležujemo svetovni dan zdravja. Njegove pomembnosti se najbolj zavedamo takrat, ko je  le-to okrnjeno. Vsekakor pa je bil tudi ta dan posvečen življenju v Domu in kako ga kljub ukrepom vrniti v sprejemljive tirnice življenja na način, ki bo po meri vsakega stanovalca ter s poudarkom na ohranitvi njihovega dobrega zdravja.

 

Še v prihodnje vas dragi svojci prosimo, da  upoštevate vsa navodila in zaščitne ukrepe, ki jih izvajamo s ciljem preprečevanja širjenja okužb in na obisk v Dom prihajate zdravi.

 

Skupaj s stanovalci se veselimo vašega obiska in vas prav lepo pozdravljamo! 

S spoštovanjem,

dr. Tomaž Lenart, direktor