Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Ukrepi v Domu!

30. 3. 2021

Ob vsakodnevno slabši epidemiološki sliki je Vlada s 01.04.2021 sprejela stroge ukrepe (lockdown), z namenom, da se ustavi hitra rast okužb.  Sprejeti ukrepi bodo delovali le, če jih bomo vsi upoštevali, rezultat bo odvisen od vsakega posameznika. Zato vas prosimo, da v tem času dosledno upoštevate ukrepe in stik z vašimi najbližjimi, našimi stanovalci, ohranjate preko telefona ali ostalih komunikacijskih poti (viber, e-pošta).

V času popolnega zaprtja vas prosimo, da v kolikor se boste kljub ukrepom odločili za obisk v Domu, da se za obisk en dan prej najavite, tako, da pokličete na recepcijo (tel. 03 713 29 00). V kolikor vaš svojec v Domu še ni prebolel covida-19 oziroma ni bil cepljen, vam bomo ponudili možnost hitrega testiranja kot že do sedaj. Sprejete ukrepe bomo takoj ob izboljšanju epidemiološke slike ponovno sprostili.

Sicer pa smo v času velikega tedna, ko je vse posvečeno pripravam na velikonočno praznovanje in tako je tudi v našem Domu. V petek bomo po enotah barvali pirhe in poskrbeli za pripravo velikonočnih jedi. Blagoslov velikonočnih jedi, bo tudi letos žal potekal na daljavo. Velikonočna nedelja je name­njena proslavljanju Kristusovega vstajenja in je predvsem velik družinski praznik, dan praznične zbranosti in stanovalci se bodo po enotah kot velika družina zbrali ob velikonočnem zajtrku – žegnu.

 

Vam dragi svojci, pa vsi skupaj želimo blagoslovljene velikonočne praznike in naj vas zarja velikonočnega jutra vedno znova napolnjuje z upanjem in pogumom!

 

S spoštovanjem,

dr. Tomaž Lenart, direktor