Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

OBVESTILO O CEPLJENJU!

21. 1. 2021

Dragi svojci, prijatelji, znanci!

 

V Domu že dober mesec ne beležimo novih okužb, kar nas neizmerno veseli. Za cepljenje se je odločilo več kot 90 % stanovalcev in zaposlenih. Stanovalci so bili včeraj cepljeni že z drugo dozo, zaposleni pa bodo drugič cepljeni danes in jutri, zato novih izbruhov koronavirusa v Domu ne pričakujemo. Predvidevamo, da se bo od sredine februarja življenje v Domu počasi normaliziralo. Stanovalci se počutijo dobro, a vendar komaj čakajo sproščanje ukrepov.  

O sproščanju ukrepov vas bomo sproti obveščali. Obiski trenutno še potekajo po starem protokolu in je potrebno obisk predhodno najaviti v socialni službi.

Zaposleni ohranjamo zavedanje, da v času epidemije nimamo nadzora nad zunanjimi dejavniki (pojav virusa), imamo pa nadzor nad svojim vedenjem in delno vedenjem svoje bližnje okolice. S tem, ko upoštevamo ukrepe in smo pozorni na počutje nas samih in naših bližnjih, pomagamo sebi in drugim.

Največja zahvala gre seveda mojim sodelavcem in stanovalcem, da smo v teh res izredno težkih časih znali stopiti SKUPAJ. Iskrena hvala tudi vam svojci, ki ste verjeli v nas in nam zaupali. Zaposleni v Domu se bomo še naprej trudili z veliko mero dobre volje, strokovnosti, požrtvovalnosti in entuziazma za ohranitev dobrega duševnega zdravja in počutja naših stanovalcev.  

Vsi skupaj vas prav lepo pozdravljamo!

 

S spoštovanjem,

dr. Tomaž Lenart, direktor