Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Novo leto!

6. 1. 2021

Spoštovani!

 

Staro leto se je poslovilo in zakorakali smo v leto 2021. Preteklo leto je hitro minilo in nam pustilo večni opomin na vrednote, na katere smo žal večkrat pozabili. Letošnji zaključek leta je bil drugačen, a vseeno lep in umirjen. Malo pred božičem je stanovalce obiskal Božiček in jim prinesel tudi darila, vendar se je tokrat zadržal kar pred Domom. Za glasbeno vzdušje so poskrbeli kvartet Štangerji in domski pevski zbor zaposlenih.  Vsaka enota se je sprehodila po okolici Doma, kjer je odzvanjanje prazničnih pesmi prineslo pravo praznično vzdušje.

In potem smo dočakali težko pričakovani dan, 27.12.2020, ko smo prejeli prve odmerke cepiva in še istega dne izvedli cepljenje za tiste stanovalce, ki so se za cepljenje odločili. V naslednjih dneh pa se je cepilo tudi že nekaj zaposlenih.

Tako smo leto zaključili v upanju na boljšo prihodnost, kjer vsi skupaj že vidimo luč na koncu tunela in že komaj čakamo, da se življenje v Domu vsaj malo normalizira in vrne utrip prijetnih dogodkov, skupnih druženj, toplih objemov in stiskov rok. Prepričani smo, da smo s to izkušnjo vsi skupaj še bogatejši in še bolj povezani, saj smo spoznali iz kakšnega testa smo in da, ko stopimo skupaj, nam tudi ta nadloga Covid-19, ki nam je preteklo leto krojila življenje, ne more do živega.  

Novo leto nas navdaja z upanjem, naj stke dragocene vezi do ljudi, saj je z roko v roki in s prijazno besedo lažje stopati na neznane poti. Naj prinese mir v srcu in naj se vam uresniči vse tisto, kar je za vas najboljše. 

 

 

S spoštovanjem,

dr. Tomaž Lenart, direktor