Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Prazniki so pred vrati!

18. 12. 2020

Spoštovani!

 

Čas res hitro teče in prazniki že trkajo na vrata. Tudi v Domu smo v polnih pripravah nanje. Vsaka enota je poskrbela za praznično okrasitev, v začetku decembra je stanovalce obiskal sveti Miklavž, seveda skupaj s svojim spremstvom. Vsi zaposleni te dni v sebi čutimo mir in zadovoljstvo, da smo naredili vse, kar je bilo v naši moči v danih trenutkih. Zato je danes še prav poseben dan, saj bomo iz rdeče cone, premestili na svojo enoto, še zadnje tri stanovalce. V prihodnjem tednu se vračajo iz hotela Žalec tudi stanovalci enote Graščaki, ki so bili začasno premeščeni zaradi velike možnosti prenosa okužbe iz rdeče cone.  V boju s tem nepredvidljivim virusom so stanovalci skupaj z zaposlenimi pokazali veliko mero strpnosti, potrpežljivosti in poguma. Zato se bo Božiček s svojimi darili v prihodnjih dneh zagotovo ustavil tudi v Domu.

Vsa leta smo odhajali na ogled lučk v sosednje občine, letos pa bomo za praznični utrip z ogledom lučk poskrbeli z večernim sprehodom okoli našega Doma. Zagotovo bo poskrbljeno za prijetno glasbo in tudi stojnice z dobrotami. V skladu z ukrepi pa bo vsaka enota posebej izvedla sprehod skupaj z zaposlenimi.

Vsaka enota bo praznike praznovala kot ena velika družina. Na enotah že diši po domačem pecivu. Stanovalci so se posebej razveselili tudi vas dragi svojci.  Imajo vas neizmerno radi in svojim obiskom ste jim ponovno pričarali nasmeh na obraz.

Pred prihajajočo četrto adventno nedeljo vam vsi skupaj želimo, da bi tudi to leto na svojstven in enkraten način doživljali prihajajoče praznike.

 

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor