Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

SPOŠTOVANI SVOJCI, ZNANCI IN PRIJATELJI

2. 11. 2020

Spoštovani svojci, prijatelji in znanci!

 

Obveščamo vas, da je bilo ob ponovnem – kontrolnem testiranju v Domu v teh dneh potrjenih še nekaj okužb s COVID – 19, tako pri stanovalcih kot pri zaposlenih.

Stanovalci z blagimi simptomi, okužbo dobro prenašajo in so nameščeni v rdeči coni Doma, ena stanovalka, pa je bila premeščena v bolnišnico.

Na enotah, kjer je bila potrjena okužba in so bili pozitivni stanovalci premeščeni v rdečo cono, bomo ostale stanovalce še ponovno testirali, do takrat pa bomo vsem stanovalcem vso potrebno oskrbo in zdravstveno nego še vedno nudili v sobah, prav tako bomo pozorno opazovali zdravstveno stanje tako stanovalcev kot zaposlenih.

Veseli smo, da se bodo v teh dneh prvi stanovalci že vrnili nazaj iz rdeče cone na svoje enote.  Njihove vrnitve se veselijo tako sostanovalci kot zaposleni na enotah.

Razmere, s katerimi se srečujemo, so težke, tako za stanovalce, vas svojce, prijatelje in znance, kot za nas zaposlene. Virus je zelo nepredvidljiv in epidemiološka slika celotne države je slaba.  Z vsemi sprejetimi ukrepi se bomo še naprej trudili, da preprečimo širjenje okužbe. Tudi v prihodnje, vas bomo o kakršnih koli spremembah zdravstvenega stanja vašega svojca po telefonu redno obveščali.

 

Želimo vam notranjega miru in trdnosti v teh zahtevnih dneh in ostanite ZDRAVI!

 

 

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor