Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Obvestilo za svojce!

16. 10. 2020

Spoštovani svojci, prijatelji in znanci!

Kot ste verjetno izvedeli iz medijev, je bila Savinjska regija zaradi izredno slabe epidemiološke slike razglašena za rdečo območje. Zato obiski do nadaljnjega tudi v našem Domu še niso mogoči.

Prav je, da vas malo seznanimo z utripom življenja v Domu v teh korona časih. Stanovalci ob lepem vremenu veliko časa preživijo zunaj na svežem zraku na območju Doma. Na enote so se vključili tudi strokovni delavci in sodelavci in izvajajo storitve iz svojega področja (delovna terapija, fizioterapija, psihologinja, animatorke, delovni inštruktorji). Timi na enotah so stalni in med seboj ne prehajajo. Na dveh enotah, kjer so stanovalci delno pomični, sta postali del tima tudi novi prostovoljki, ki poskrbita za družabništvo in prostočasne aktivnosti.

Jesen je letni čas, ko nas narava obdaruje z jesenskimi plodovi. Stanovalci so skupaj z zaposlenimi odšli v bližnji gozd in nabrali kostanj, zato vsak dan na kakšni enoti pripravijo kostanjev piknik in zadiši po celotnem Domu.

Stanovalci tudi sami redno spremljajo medije in so seznanjeni s situacijo v državi. Počutijo se dobro, vendar si želijo, da bi se kmalu vrnil utrip življenja v Domu, ki ga poznajo iz preteklih let.

Še naprej strogo upoštevamo vse preventivne ukrepe (uporaba OVO, pravilno nošenje mask zaposlenih, higiena in razkuževanje rok, varnostna razdalja). Dosledno spremljamo zdravstveno stanje stanovalcev in zaposlenih in po potrebi nemudoma izvedemo testiranje.

Zagotavljamo vam, da bomo prve kontaktne osebe stanovalcev o vseh posebnostih zdravstvenega stanja obveščali individualno kot že do sedaj.  V kolikor potrebujete kakršnekoli informacije, nas lahko kadarkoli pokličete, na že vam znane številke.

Dragi svojci, prijatelji in znanci, iskrena hvala Vam za zaupanje in razumevanje v dani situaciji!

Ostanite zdravi!

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor