Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Spoštovani svojci, znanci in prijatelji!

7. 10. 2020



V ponedeljek smo premestili še zadnje tri stanovalce iz rdeče cone nazaj na svoje enote. Razveselili so se svojih sostanovalcev in tudi zaposlenih, ki zanje skrbijo na enotah. Stanovalci so skupaj z vsemi zaposlenimi veseli, da nam je s skupnimi močmi in z vsemi sprejetimi ukrepi, uspelo uspešno preprečiti nadaljnje širjenje okužbe v našem Domu.

Postopno sproščamo sprejete ukrepe. Zagotavljamo ne mešanje enot, tako stanovalcev kot tudi zaposlenih. Vsled tega pa je bila potrebna reorganizacija dela določenih strokovnih delavcev in sodelavcev, ki so se vključili v delo na enote. Še naprej strogo upoštevamo vse preventivne ukrepe (uporaba OVO, pravilno nošenje mask zaposlenih, higiena in razkuževanje rok, varnostna razdalja). Dosledno spremljamo zdravstveno stanje stanovalcev in zaposlenih. V primeru znakov bolezni, slabega počutja zaposleni ostanejo doma in se testirajo, tako kot je to potekalo že do sedaj.

Vsakodnevno spremljamo tudi epidemiološko sliko celotne Slovenije. Žal je vsak dan slabša, zato obiski v Domu do nadaljnjega še niso mogoči. Takoj, ko bomo dobili kakršna koli nadaljnja navodila s strani pristojnih institucij, vas bomo o tem nemudoma obvestili.

V kolikor potrebujete kakršnekoli informacije, nas lahko kadarkoli pokličete, na že vam znane številke. 

Iskrena hvala vam za zaupanje in razumevanje v situaciji, ki nikakor ni lahka, vendar ostajamo optimistični!

Naj bo naša skupna skrb, da ostanemo zdravi!

 

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor