Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

PONOVNA TESTIRANJA!

28. 9. 2020

Spoštovani svojci, prijatelji in znanci!

 

Sporočamo vam, da smo včeraj ponovno odvzeli brise stanovalkam in zaposlenim na enoti, kjer je bila zadnja potrjena okužba. Vsi testi tako pri stanovalkah kot pri zaposlenih so bili negativni. Ta informacija nas je še posebej razveselila in nam vsem dala pozitivne energije in moči še za v prihodnje.

V preteklem tednu sta se dva stanovalca iz rdeče cone že vrnila nazaj na svojo enoto. V naslednjih dneh se bodo postopno iz te cone vračali še ostali stanovalci.

Po tej izkušnji smo prepričani in verjamemo, da je dosledno upoštevanje vseh preventivnih ukrepov (uporaba OVO, pravilno nošenje mask zaposlenih, higiena in razkuževanje rok, varnostna razdalja) v času okužbe res pripomoglo k temu, da se okužba med zaposlenimi ni širila in smo z vsemi sprejetimi ukrepi uspešno preprečili njeno širjenje tudi med stanovalci.

Nekatere ukrepe smo že sprostili in stanovalci v lepem vremenu in upoštevanju varnostne razdalje veliko časa že preživijo zunaj na prostem. Počutijo se dobro, seveda pa si želijo, da vas bodo čimprej lahko videli v živo.

Postopno bomo sproščali tudi ostale sprejete ukrepe in vas o tem obveščali preko spletne strani.

S skupnimi močmi nam bo uspelo, zato hvala vsem, ki ste v mislih z nami!

 

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor