Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

NOVA TESTIRANJA!

21. 9. 2020

Spoštovani svojci, prijatelji in znanci!

 

Sporočamo vam, da smo v skladu z navodili NIJZ konec prejšnjega tedna ponovno izvedli testiranje pri stanovalcih in zaposlenih. Vsi testi so bili negativni, razen pri eni stanovalki, kjer je bila potrjena okužba s COVID-19. Stanovalka je bila brez znakov okužbe in je bila takoj premeščena v rdečo cono.

V Domu bomo še naprej ravnali skladno z navodili NIJZ, pristojnih institucij in ukrepi opredeljenimi v našem kriznem načrtu. Ukrep prepovedi obiskov do nadaljnjega še vedno velja.

Še naprej bomo jemali brisi pri vseh, kjer bi se lahko pojavil najmanjši sum na okužbo. Na enoti, kjer je bila zadnja potrjena okužba, pa bomo ponovno izvedli testiranje čez en teden.

Teden, ki je za nami, je bil zelo naporen tako za stanovalce kot zaposlene. Potrebno je bilo veliko truda in energije, da so stalni timi zaposlenih na enotah ob 13-urnih delovnikih, strokovno in dosledno naredili vse, da se prepreči širjenje virusa v Domu. Resnično sem ponosen na celoten kolektiv Doma kot tudi na stanovalce, ki so pokazali neizmerno veliko strpnosti in razumevanja.

Tudi v prihodnje, vas bomo o kakršnih koli spremembah zdravstvenega stanja vašega svojca po telefonu redno obveščali.

Stanovalci se drugače počutijo dobro, vsekakor pa si skupaj z vsemi zaposlenimi želijo, da se življenje v Domu, čim prej vrne v stare tirnice.

Prepričani smo, da bomo s skupnimi močmi to težko obdobje tudi premagali!

 

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor