Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Obvestilo!

17. 4. 2020

Spoštovani svojci, prijatelji in znanci!

Za nami je še en teden. Preživeli smo ga v luči velikonočnih praznikov. Bili so drugačni kot druga leta, saj ni bilo Vas dragi svojci, ki vas imajo stanovalci najraje. Verjamemo in vemo, da ste bili v mislih z njimi, ravno tako, kot oni z vami. Dnevi tečejo dalje. Vsi zaposleni še naprej skrbno upoštevamo vse ukrepe, navodila in strokovne smernice pristojnih institucij. Ves čas budno spremljamo zdravstveno stanje stanovalcev, ravno tako pa smo vsi zaposleni dolžni odgovorno spremljati tudi svoje zdravstveno stanje.

Do danes je bilo odvzetih 22 brisov pri stanovalcih in 20 brisov pri zaposlenih. Vsi testi so bili negativni.

Počutje stanovalcev je situaciji primerno. Včasih so dobre volje, spet drugič potrti ali žalostni. Okrepljeni stalni timi na enotah se vsakodnevno v 13 urnih delavnikih, z veliko mero dobre volje, požrtvovalnosti in entuziazma trudijo, da stanovalci ostajajo v čim boljši psihično-fizični kondiciji in jim omogočajo čimbolj normalen potek dneva. Veliko časa preživijo tudi zunaj na svežem zraku, kjer narava kar boža s svojo lepoto.

Upamo in si želimo, da bomo kmalu zagledali luč na koncu »korona« tunela. Iz te izkušnje pa nam bo vsem ostal večni opomin človeštvu na priklic vrednot, ki za sobivanje drug z drugim največ štejejo.  

Vsi zaposleni skupaj s stanovalci vas lepo pozdravljamo in vam vsem želimo, da ostanete zdravi!

 

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor