Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

SPOŠTOVANI SVOJCI!

30. 3. 2020

SPOŠTOVANI SVOJCI!

SPOROČAMO VAM, DA SE STANOVALCI V DOMU GLEDE NA SITUACIJO POČUTIJO DOBRO IN NJIHOVO ZDRAVSTVENO STANJE ŠE NAPREJ POZORNO SPREMLJAMO. DO DANES SMO TAKO IZVEDLI TESTIRANJA PRI 10 STANOVALCIH IN 10 ZAPOSLENIH, VSI TESTI SO BILI NEGATIVNI. PRI VSEH, KI SE POJAVI SUM, IZVAJAMO IZOLACIJO.

IZVAJAMO VSE UKREPE IN SE DRŽIMO NAVODIL, KI SO NAM DNEVNO POSREDOVANA S STRANI PRISTOJNIH INSTITUCIJ.

ORGANIZIRALI SMO SE NA NAČIN, DA NAŠI STANOVALCI ČUTIJO SPREMEMBE ČIM MANJ IN VELIK TRUD NAMENJAMO OHRANJANJU NJIHOVE DOBRE PSIHO-FIZIČNE KONDICIJE. METODA DELA, KI JO IZVAJAMO ŽE NEKAJ ČASA, NAM OMOGOČA, DA IMA VSAKA ENOTA STALEN KADER, KAR POMENI, DA NI PREHAJANJA KADRA MED POSAMEZNIMI ENOTAMI.

REORGANIZIRALI SMO DELO IN STALNE TIME NA ENOTAH ŠE DODATNO OKREPILI Z OSTALIMI SLUŽBAMI V ZAVODU. CELOTEN KOLEKTIV DOMA TAKO V TEH KRIZNIH ČASIH VSO ENERGIJO, ČAS, ZNANJE IN IZKUŠNJE USMERJAMO V DELO S STANOVALCI, DA BI JIM BILO BIVANJE ČIM BOLJ PRIJETNO.

SKRB PA ŠE VEDNO OSTAJA POMANJKANJE ZAŠČITNE OPREME, ZATO SMO JO NEKAJ NAREDILI TUDI SAMI. VERJAMEMO, DA BO DRŽAVA POSKRBELA, DA NAM LE-TE NE BO ZMANJKALO TUDI V BODOČE.

VSI ZAPOSLENI DOMA NINE POKORN GRMOVJE VAS LEPO POZDRAVLJAMO IN VAM VSEM ŽELIMO, DA OSTANETE ZDRAVI.

S spoštovanjem,

Tomaž Lenart, direktor