Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

LETOVANJE S STANOVALCI V UMAGU

4. 7. 2019


Misli v glavah naših stanovalcev, naših letošnjih junakov poletne pravljice na morju so bile že nekaj časa pred začetkom letovanja polne pričakovanj, hrepenenja, želje po začasni spremembi okolja, da bi kar najbolj začutili utrip življenja. Bolj kot se je ta čas približeval – bolj se je o tem razpravljalo.

Vsa ta pričakovanja stanovalcev so se na letovanju odražala v spontanosti, sproščenosti, obilici smeha in predvsem prvinskosti. Vsak izmed stanovalcev je poletno letovanje doživljal na svoj način. Nekateri bolj aktivno, drugi manj. Vsi pa so ga doživljali tako kot so si ga najbolj želeli. Bili so srečni. Mi spremljevalci smo se vključili v njihovo poletno pravljico in se zlili z njimi.

Bili smo del njih samih in to je tisto, kar dela kvaliteto samega letovanja še bistveno večjo. Komaj smo prišli in smo morali že oditi. Čas je kar prehitro minil. Naši stanovalci so res nekaj posebnega. Letovanje je ena izmed oblik, kjer jih spoznamo še v drugi luči, saj smo skupaj 24 ur dnevno. Nagrada za nas spremljevalce je bil iskren pogled in prešeren nasmeh. Ko si deležen tega, se zaveš, da si opravil dobro delo.

Takšna letovanja so vedno dobrodošla za vse, saj vsi nekaj s tem pridobimo.

Hvala vsem stanovalcem, ker mi s svojo prisotnostjo vedno polepšajo takšne trenutke. In na koncu ne smem pozabiti na svoje sodelavce. Na kratko – odlični ste bili!

Srečno do naslednjega letovanja.

Lah David