Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

CINDI DELAVNICE ZA STANOVALCE IN ZAPOSLENE

18. 6. 2019

Čas je, da zopet objavimo nekaj novic o našem spreminjanju nezdravega načina življenja s pomočjo CINDI delavnic. Do sedaj smo izvedli 2 obliki delavnic za stanovalce:

  • Da, opuščam kajenje: strokovno vodeno opuščanje kajenja (12 ur v skupini ali individualno svetovanje 5-krat po 15 minut)
Do sedaj so bile izvedene 4 delavnice od 6. Beležimo 13 stanovalcev, ki so zadovoljni s programom in se vsak po svojih najboljših močeh trudi opustiti kajenje ali vsaj zmanjšati.
  • Zdravo živim: ocena načina prehranjevanja udeleženca delavnice in uvajanje ene do dveh sprememb v lastno prehranjevanje (1 srečanje , 2 uri)
Srečanja se je udeležilo 19 stanovalcev, ki si želijo spremeniti svoj življenjski slog. Navdušenje nad srečanjem je bilo precejšnje, prav tako sodelovanje. Zato smo se dogovorili, da bomo to srečanje še večkrat ponovili.

In eno za zaposlene:

  • Stres: Osnovne značilnosti doživljanja stresa, vzroke zanj ter načine njegovega obvladovanja (4 termini po 1uro s psihologom )
Skozi vsa 4 srečanja smo pridobili znanja in veščine, s katerimi si  lahko pomagamo in izboljšamo svoje počutje (tehnike sproščanja, tehnike preusmerjanja misli in čustev, načrtovanje odziva na stresne situacije, razvijanje čustvenega zavedanja).


Monika Doberšek