Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Otvoritev nove enote Spominček

18. 1. 2019

Novo leto, nov začetek. Začele smo s pripravami na otvoritev. Delo nam je bilo v izziv in veselje, saj smo imele prvič priložnost se soočati s takšno obliko dela.

Petek. 11. 1. 2019. Datum, ki se mnogim zdi le datum, zaposlenim na enoti Spominček pa bo ostal v spominu. Priprave so bile v polnem teku, vsi smo bili že na »trnih« ter nervozni, saj smo želeli, da je vse popolno. Končno se je vse začelo. Po odličnem programu v jedilnici, smo se z gosti in stanovalci odpravili prerezati otvoritveni trak na vhodu enote. Po ogledu enote je sledila pogostitev. Končno smo si oddahnile, saj je vse potekalo, kot smo si zadali.

S sodelavci, ki bomo del te velike zgodbe, se bomo trudili, da bomo na vsakega stanovalca gledali kot na edinstvenega človeka. Če zmoremo sprejeti to njihovo drugačno realnost in jih ne prepričujemo, da je naša prava, potem se jim zmoremo pridružiti tam, kjer so, v njihovi realnosti.

Verjetno bodo naši stanovalci pozabili, kar jim bomo rekli, a verjamemo, da ne bodo pozabili, kako so se zaradi nas počutili.

Naše vodilo pri delu bo spoštovanje različnosti naših stanovalcev.

 

Tjaša Flis, vodja enote Spominček