Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Letovanje v Savudriji

16. 8. 2018

Letošnje leto nas je pot ponesla zopet v sosednjo hrvaško, letovali smo v prostorih Zatišja d.o.o. v Savudriji. Nameščeni smo bili v dvoposteljne sobe. Kar pa nas je še posebej razveselilo pa je bil bazen v sklopu letovišča.

Bili smo zelo aktivni, saj smo vsako jutro po zajtrku odšli na plažo in vsak popoldan na bazen. Ob večerih smo odšli na daljši sprehod do svetilnika, na katerem pa seveda ni smel manjkati tudi postanek za sladoled. Doživeli smo tudi utrip mesta Umag, saj smo si privoščili tudi izlet z vlakcem. V Umagu smo kupili spominke in kartice, ki smo jih pisali svojim najdražjim. Predzadnji večer smo na »naši ulici« združili mize in se lotili barvanja kamnov, ki smo jih nabrali na plaži. Na njih smo zapisali tudi svoje vtise iz morja, ki so se nam usidrali v srce. Tudi na zabavo nismo pozabili. Sklenili smo roke in zaplesali ob zvokih zimzelenih slovenskih pesmi.

Ko smo se vrnili nazaj v dom smo priredili foto razstavo » utrinki iz letovanja«, da smo svoje vtise podelili še tistim, ki niso bili z nami.

Naj o letovanju povedo tudi stanovalci…

 

Igor Drozg: Imel sem se zelo fajn. Zelo fajn je bilo ob večerih, ko smo se družili in barvali. Kupil sem opico za mamo.

Darko Kralj: Najbolj mi je bila všeč vožnja z vlakcem v Umag. Tudi igre z žogo v bazenu so bile zanimive. Imeli smo tudi praznovanje Minkinega rojstnega dne.

Branko Klajžar: Igrali smo Water polo v bazenu, to mi je bilo najbolj všeč. Zelo sem užival na izletu z vlakcem v Umag. Tam sem si kupil navijaško majico Hrvaške.