Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Podelitev certifikatov Družini prijazno podjetje

19. 5. 2017

V petek, 12. maja 2017, je v Mestnem muzeju Ljubljana ob 13. uri potekala slavnostna podelitev certifikatov Družini prijazno podjetje, kjer smo prejeli polni certifikat Družini prijazno podjetje.

Certifikate je podeljevala državna sekretarka na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Martina Vuk.

7 ukrepov sprejetih v okviru prejema osnovnega certifikata, ki smo jih uvedli v letih 2014 – 2017) se nanašajo na področje delovnega časa, organizacije dela, politiko informiranja in komuniciranja, veščine vodstva ter storitve za družine.

S pridobitvijo certifikata smo vstopili v skupino podjetij, ki se zavedajo pomembnosti usklajenega poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih. Z izvajanjem začrtanih ukrepov želimo prispevati k dolgoročnemu procesu spreminjanja organizacijske kulture in ozavestiti vse zaposlene, da je poklicno in zasebno življenje združljivo ter da se ni potrebno več odreči enemu na račun drugega.

V okviru certifikata si bomo prizadevali, da bomo zaposlenim zagotavljali prijazno okolje in prispevali k izboljšanju zadovoljstva zaposlenih.

S skupnim prizadevanjem za uresničevanje zaposlenim prijazne organizacijske politike, bomo zagotovili pogoje za lažje usklajevanje družinskega in poklicnega življenja. Težili bomo k temu, da se bodo zaposleni počutili varne, samostojne in ustvarjalne pri svojem delu.