Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dan odprtih vrat v domu nine pokorn grmovje

5. 6. 2014

Petek, dne 9. 5. 2014, je bil za nas velik dan. V okviru Galiških dni in Tedna vseživljenjskega učenja smo v Domu Nine Pokorn Grmovje izvedli dan odprtih vrat s srečanjem svojcev.

Tradicija, da nas krajevna skupnost Galicija vsako leto povabi medse k aktivni udeležbi s prireditvijo, nam veliko pomeni in hkrati spleta močno vez medsebojnega sodelovanja na lokalnem nivoju. Zadnji dve leti se z aktivnim prispevkom vključujemo tudi v vseslovenski projekt Tedna vseživljenjskega učenja, ki poleg tega prireja še Parado učenja, v katero se vključimo s prodajno stojnico – letošnje leto smo jo popestrili s predstavitvijo kreativne delavnice izdelovanja cvetic iz papirja.

V okviru dneva odprtih vrat smo pripravili srečanje za svojce in zunanje obiskovalce; predstavili smo se s kulturnim programom (pevski zbor stanovalcev in deklamacije lepih misli) in ga obogatili še s predtsavitivjo strokovnega dela v DNPG ter izvajanja pomoči na domu. V drugem delu smo srečanje popestrili s predavanjem na temo: Delo – kariera in zdravi medosebni odnosi ter ogledom zavoda in bivalnih enot. Zaključek srečanja smo podprli s kulinaričnimi dobrotami in druženjem.

Takšne in podobne prireditve, ki se skozi koledarsko leto izvedejo v našem Domu Nine Pokorn Grmovje, nam pomenijo dobro promocijo odprtosti navzven, hkrati pa vedno znova utrjujejo medsebojno sodelovanje zaposlenih in stanovalcev v skupnih pripravah in pri izvedbi kulturno-družabnih prireditev.

Pa ne zgolj ob teh priložnostih; tudi sicer so naša vrata na široko odprta – PRIDITE! Z VESELJEM SE VAM POSVETIMO IN PREDSTAVIMO ŽIVLJENJE V DOMU!


Nevenka Janež, strokovna vodja DNPG